Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym robocie?

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=3N1Q8oFpX1Y

Drugi film

https://www.youtube.com/watch?v=eq63JYRUyOw

Trzeci film

https://www.youtube.com/watch?v=7Zt8hl5YWpM

Znalazłem to dziś przypadkiem, wydaje mi się super, będzie dostępny pod koniec 2015 lub początek 2016

Strona 

Myjibo.com

Czytałem też, że mają dodać różne języki, w tym polski :), można go zamówić na stronie w przed sprzedaży za 499$

623691405682021648931.jpg

Dostępny także w czarnym kolorze

857351405682021648931.jpg

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Ciekawe. Gdyby okazał sie tak dobry jak na filmiku to może bym kupił , ale pewnie to magia reklamy.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@AfffOmg możesz rozmawiać jak przez skejpa, tyle że jest to prostsze, i robot obraca głową, po naciśnięciu na daną osobę, przypomina ci o różnych sprawach, ma wbudowany tryb nauczania/zabawy idealne dla rozwoju dziecka, robi HD Fotki,    Nie trzeba naciskać guzików i ustawiać, wystarczy tylko powiedzieć, jest to duże ułatwienie nieprawdaż? :)

Opublikowano

Jestem ciekaw jak to w rzeczywistości będzie wyglądać. Na filmach wygląda świetnie, ale czy na prawdę to takie będzie? ;)

Opublikowano

@AfffOmg możesz rozmawiać jak przez skejpa, tyle że jest to prostsze, i robot obraca głową, po naciśnięciu na daną osobę, przypomina ci o różnych sprawach, ma wbudowany tryb nauczania/zabawy idealne dla rozwoju dziecka, robi HD Fotki,    Nie trzeba naciskać guzików i ustawiać, wystarczy tylko powiedzieć, jest to duże ułatwienie nieprawdaż? :)

aczkolwiek żadna z wymienionych przez ciebie funkcji nie jest jakoś bardzo potrzebna, jako taki o gadżet, to ma to sens, ale komu by sie chcialo na to wydawać tyle pieniędzy jeśli i bez tego da sie żyć. to cos w stylu tych smart zegarkow. Fajnie mieć, ale szkoda na to hajs wydac, bo jakoś przydatne to nie jest

XrgAYyk.png

Opublikowano

@Rhide Zależy jak do kogo, każdy ma swoją opinię, mi się podoba :3.

wiadomo, lepiej to mieć niż nie mieć, ale tu chodzi o pieniądze, czy to coś będzie warte tyle hajsu. bogatemu nikt nie zabroni, ale mnie by bylo szkoda

XrgAYyk.png

Opublikowano

@Rhide wszystko będzie dokładnie opisane przy premierze, dam potem linki do filmików po polsku gdzie prezentują wszystkie funkcje, może dodadzą jeszcze jakieś ciekawe funkcje, które sprawią że jednak będzie warto to zakupić.

Opublikowano

@Rhide wszystko będzie dokładnie opisane przy premierze, dam potem linki do filmików po polsku gdzie prezentują wszystkie funkcje, może dodadzą jeszcze jakieś ciekawe funkcje, które sprawią że jednak będzie warto to zakupić.

I tak wątpie, że to kupie, smartfon i komputer mi wystarczają.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ciekawe co by mówił gdyby mnie widział jak wracam po pijaku do domu xD No i druga sprawa: jak jest połączony z internetem to gdy sobie zapalisz marię albo coś grubszego ciekawe czy skontaktował by się z policją alby gdybyś np. uderzył żonę/dziecko? Ciekawe czy o tym ktoś z was pomyślał? :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Najlepiej wczep sobie chip pod skórę, bo po co podchodzić do kasy skoro może automatycznie zabierac kase z twojego konta...

Czy nie zauważyłeś, że przez te nowe technologie ma się coraz mniej prywatności i jedna osoba może cię pogrążyć bez zostawiania śladów po sobie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/RFID

Tak samo jest z kinectem do xboxa o którym było tak głośno... Ludzie ruszcie te tłuste dupy i przestawcie kamere.

Opublikowano

Boje się że przez takie rzeczy nasza przyszłość będzie bliska temu co stało się z ludźmi w tym filmie Walee czy jakoś tak.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

O to właśnie chodzi... za niedługo będziemy mieli zero prywatności bo za chwilę Cię taki robot nagra i zgłosi będziemy pod stałym nadzorem ale teraz nikt o tym nie myśli bo przecież fajnie będzie pogadać sobie do robocika... tak jak by już nie można było pogadać z przyjaciółmi lub rodziną...

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...